Informacije o varovanju podatkov

Zbiranje, obdelava in uporaba podatkov

Ko obiščete naše spletne strani, med drugim, uporabimo naslednje statistične informacije, da izboljšamo našo prisotnost na spletu:

  • Število obiskovalcev posameznih strani
  • Uporabljen operacijski sistem in brskalnik
  • Ponudnik spletnih storitev, datum in čas dostopa

Skupina BENTELER uporablja Google Analytics, storitev spletne analize Google Inc. ("Google"), da oceni uporabo te spletne strani. Poročila se zbirajo za BENTELER o vaši dejavnosti na spletni strani, tako da lahko spletno stran prilagodimo vašim potrebam.

Google Analytics uporablja tako imenovane "piškotke", besedilne datoteke, ki so shranjene na vašem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Podatki, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi te spletne strani se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in tam se shranijo.

Kot je dodeljeno s strani upravitelja te spletne strani, bo Google te podatke uporabil, da bi ocenili vašo uporabo spletne strani, da zbere poročila o spletnih aktivnostih in opravljanja dodatnih storitev upravljavcu spletne strani, povezanih z uporabo spletne strani in interneta.

Žaščita Vaših osebnih podatkov

Funkcija za anonimizacijo IP je aktivirana za Google Analytics za zaščito vaših osebnih podatkov, ki zagotavlja, da ni mogoče ugotoviti povezave do določenega uporabnika. Ko je funkcija za anonimizacijo IP aktivirana, bo vaš IP naslov skrajšan s strani Googla v znotraj držav članic Evropske unije ali v drugih državah, ki so članice Evropskega gospodarskega prostora, preden se pošlje na strežnik.

Celoten IP naslov se prenaša le na Googlov strežnik v ZDA in tam je skrajšan v izjemnih primerih. IP naslov prenesen iz vašega brskalnika v okviru storitve Google Analytics, ne bo združen z drugimi podatki iz Googla.

Če bi slučajno imeli dodatne osebne podatke na naši spletni strani uporabnikov, ne bomo združi teh s podatki spletne strani za sledenje ali druge ne- osebne podatke.

Zavrnitev sledilne spletne analize (zavrnitev)

Shranjevanje vseh piškotkov lahko preprečite s pomočjo ustrezne prilagoditve programske opreme brskalnika. Vendar vas opozarjamo, da v takem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te in drugih spletnih strani v celotnem obsegu. Poleg tega lahko preprečite prenos podatkov, ki jih ustvari piškotek, povezan z uporabo spletne strani (vključno z vašim IP- naslov) na Googlu, kot tudi obdelavo teh podatkov s strani Googla s prenosom in namestitvijo vtičnika za brskalnika dostopen na naslednji povezavi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Uporaba funkcije oglaševanja v storitvi Google Analytics

Funkcije Google Analytics, ki podpirajo oglaševanje na podlagi zanimanja in oglaševanje na podlagi vedenja uporabnikov se uporabljajo na tej spletni strani poleg standardne konfiguracije Google Analytics. V zvezi s tem, Google Analytics uporablja piškotke ponujene od tretje stranke DoubleClick za ocenjevanje podatkov o obnašanju uporabnikov na različnih spletnih straneh. S pomočjo teh podatkov lahko pripravijo statistična poročila glede na demografske podatke in področja skupnega interesa uporabnikov spletne strani.

Vi ste izrecno povedali, da ne moremo dostopati do katerihkoli podatkov od posameznega uporabnika in statistični podatki, ki jih uporabljamo, ni mogoče izsledit do določenega uporabnika.

Nekateri obiskovalci naše spletne strani bodo imeli naš oglas prikazan na drugih spletnih straneh, po njihovem obisku. Ta vrsta oglaševanja se imenuje ponovno trženje ali preusmeritev. Če se ne strinjate s postavitvijo teh oglasov, vam svetujemo, da uporabite eno od zgoraj navedenih možnosti deaktivacije sledenja spletnih strani s strani uporabnika spletne strani. Google ponuja tudi možnost samostojnega upravljanja piškotkov za vzpostavitev svoje oglaševalske nastavitve: http://www.google.de/intl/de/policies/technologies/ads/.

Varnost

BENTELER Group uporablja tehnične in organizacijske ukrepe za varovanje vaših osebnih podatkov, shranjenih pri nas, zoper naključno ali namerno manipulacijo s strani nepooblaščenih oseb. Naše varnostne ukrepe se nenehno prilagaja tehničnemu razvoju.

Osebne informacije

Vaše osebne informacije, če nam jih omogočite, se hranijo in uporabljajo le v podjetjih BENTELER Group. Prosimo upoštevajte, da ne moremo zagotoviti zaupnosti občutljivih osebnih podatkov, ki nam jih pošljete preko nešifrirane e-poštne ali spletne povezave, pred tretjimi osebami.

Obdelava podatkov s strani tretjih oseb

BENTELER Group vključuje zunanje ponudnike storitev v obdelavi podatkov. BENTELER od teh podjetij zahteva, da se podatki, zbrani v obdelavi, uporabljajo izključno za določen namen in da je zagotovljeno ustrezno varovanje podatkov, skladno z lokalno veljavnimi predpisi glede varovanja podatkov.

Pravica do dostopa

V skladu z obstoječimi zakonskimi določili, vas bodo podjetja BENTELER Group, na zahtevo, pisno obvestila, ali so vaši osebni podatki shranjeni pri nas in kateri podatki so to. Če so, kljub našemu trudu, shranjeni napačni podatki, bomo te, na vašo zahtevo, dodali, blokirali ali zbrisali..

vprašanja in predlogi glede varovanja podatkov

Če imate vprašanja glede obdelave vaših osebnih podatkov, prosimo, stopite v stik z našo pooblaščeno osebo skupine za varovanje podatkov BENTELER Deutschland GmbH, 33102 Paderborn, ali nam pošljite e-pošto na: datenschutz@benteler.com