Cevi iz ogljikovega jekla in cevi iz nerjavnega jekla v množici vrst in mer

V skladiščnem prostoru z več kot 290.000 kvadratnimi metri imamo na zalogi celotno ponudbo standardnih mer in vrst. Naše dolgotrajno sodelovanje z vodilnimi proizvajalci jeklenih cevi nam tudi omogoča proizvodnjo posebnih vrst in mer v kratkem roku – ki jih lahko, po želji, hranimo po željah stranke.

Ker izbira material bistveno vpliva na kakovost in dobičkonosnost vašega končnega izdelka, vam bomo zagotovili specializirano kontaktno osebo, ki vam lahko strokovno svetuje glede lastnosti in področij uporabe jeklenih cevi.


Naša zaveza: visokokakovostni in tehnološko napredni izdelki iz jeklenih cevi

Brezšivne precizne jeklene cevi spadajo med naše osnovne izdelke. Istočasno imamo podporo enega izmed vodilnih dobaviteljev brezšivnih vroče valjanih jeklenih cevi in brezšivnih hladno vlečenih preciznih jeklenih cevi, našega sestrskega podjetja BENTELER Steel/Tube.  

Jeklene cevi visoke trdnosti predstavljajo poseben potencial za industrije, kjer so ekstremne delovne zahteve in lahka zgradba bistvene zahteve. Zagotavljamo vam dostop do vodilnih svetovnih dobaviteljev jekla visoke trdnosti.

PressFittingSystem-XL (PreFiS-XL) je naš inovativni izdelek na področju dodatkov za cev. Ta popolnoma mehanski sistem stiskanja omogoča hiter in cenovno ugoden priklop cevi iz jekla in nerjavnega jekla ter popolnoma nadomesti varjenje, ki je običajno na trgu.