BENTELER Distribution – vaš partner za ogljikove in nerjavne jeklene cevi

BENTELER Distribution je trgovska družba za skladiščenje za izdelke iz jeklenih cevi. Z distribucijsko in logistično mrežo po celem svetu je podjetje med vodilnimi distributerji na mednarodnem trgu. Poleg popolnega obsega cevi iz ogljikovega jekla in cevi iz nerjavnega jekla, našim strankam nudimo obsežne storitve obdelave in dodatne storitve. Te se raztezajo od tehničnih storitev za izdelke ter logističnih konceptov do globalnih projektov iskanja in pridobivanja do posebne storitev za globalne račune. 

Naše stranke delujejo na različnih tržnih segmentih, z njihovim širokim razponom zahtev glede na material pa narekujejo prefabrikacijo in nabavo obsega storitev BENTELER Distribution. Sami se vidimo kot ponudnik storitev: naš cilj je ojačati vaš konkurenčni položaj z visokokakovostnimi izdelki in prilagojenimi storitvami.


Naše prednosti: centralizirana nabava in tržno usmerjena prodaja in distribucija

BENTELER Distribution ima centralizirano nabavno organizacijo. Odgovorna je za razvoj strateškega sodelovanja z vodilnimi dobavitelji jeklenih cevi in za idealni količino lokalne zaloge. Njene aktivnosti stremijo k zagotavljanju razpoložljivosti in nudenju visoke kakovosti izdelkov ob ugodnih cenovnih pogojih.

Distribucijska in prodajna organizacija BENTELER Distribution skrbi za tržne segmente in podpira tesno sodelovanje med hčerinskimi družbami. Zagotavlja tudi dialog s proizvajalci jeklenih cevi po svetu in prenos znanja znotraj skupine BENTELER-Group. To nam omogoča razvoj obsežnega razumevanja vaših zahtev v industrijskem sektorju in zagotavljanje najsodobnejšega tehničnega razvoja v zgodnjih fazah.

Video podjetja