Svetovna mreža z več kot 50 lokacijami v več kot 30 državah

V 55 letih poslovanja je podjetje BENTELER Distribution doživelo proces rasti brez primere. To podjetje, ki je bilo ustanovljeno v Nemčiji, je danes zastopano v 32 državah – z močno prisotnostjo v Evropi in s podjetji v Aziji. Leta 2012 je uspešno razširilo svojo poslovno dejavnost v Turčijo.

Danes je našim strankam na voljo približno 1500 zaposlenih na več kot 50 skladiščnih in distribucijskih lokacijah po svetu – in še naprej bomo rasli in bomo na voljo našim strankam v prihodnje pri rasti trgov prihodnosti.


Učinkovita zveza mnogih lokalnih podjetij

BENTELER Distribution Group je globalno delujoče združenje pravno neodvisnih podjetij. Skupaj tvorijo učinkovito skladiščno mrežo, ki nacionalnim in mednarodnim podjetjem zagotavlja izdelke iz jeklenih cevi in dopolnilne storitve.

Sedež podjetja je BENTELER Distribution International GmbH v Düsseldorfu, Nemčija. V skandinavskih državah, podjetje deluje pod imenom Heléns, v Švici pa pod poslovnim imenom Kindlimann. V Sloveniji in na Hrvaškem nas poznajo kot BENTELER Trgovina

BENTELER Trading International GmbH, dodaten distribucijski kanal BENTELER Distribution, s sedežem v Düsseldorfu, je osredotočen na neposredno trgovanje s kovino in jeklenimi izdelki z regionalno usmeritvijo svojega poslovanja na Bližnji vzhod, severno Afriko in Kitajsko.

pdf

Image brochure
Format: pdf | Filesize: 3.17 MB

Download
Internationale Präsenz Internationale Präsenz