Povišajte svojo lokalno raven kakovosti z našo ponudbo globalnih računov

Imate proizvodne kapacitete v več kot eni državi? Potem lahko imate tudi vi korist od našega integriranega pristopa globalnega upravljanja računov. S sodelovanjem z glavnim dobaviteljem ne le znižate administrativne in finančne stroške, ampak tudi povečata svojo lokalno raven kakovosti. 


Močan argument za skupno, mednarodno sodelovanje

Osrednji pogajalec: nudimo vam osrednji nabavni oddelek s kontaktno osebo za pogajanje o vseh mednarodnih pogodbenih parametrih, kot sta struktura cen in okvir zmogljivosti.

Lokalna podpora: za vaše lokalne proizvodne obrate se ne spremeni nič. Zagotovimo sposobnega in učinkovitega poslovnega sodelavca na lokacija za vse operativne zadeve.

Standardizirana visoka raven kakovosti: naš glavni cilj je zagotoviti stalno visoke standarde za naše izdelke in storitve za jeklene cevi v vseh državah. Zaradi tega so vsa naša podjetja zavezana k upoštevanju zahtevnih mednarodnih standardov.

Izboljšani nabavni pogoji: zagotavljamo konkurenčne lokalne cene. Nadalje, imate korist od pozitivnih učinkov na stroške pri večjih pogodbenih količinah, ki se jih da načrtovati.

Pozitivni učinki na stroške: če sodelujete z mednarodnim partnerjem, zmanjšate svoje procesne in administrativne stroške na minimum. Prihranite čas in denar.

Global Account Management Global Account Management