Naša zaveza storitev: osredotočeni smo na vašo dodano vrednost

Vse naše aktivnosti so osredotočene na gospodarsko korist naših strank. Naše delo in glavni cilj je povečati kakovost in dobičkonosnost vaših končnih izdelkov in izboljšati učinkovitost vaših poslovnih procesov.

To zahteva obsežno poznavanje materialov, proizvodnje in uporabe. Zaradi tega vam ne le zagotavljamo strokovnjake za izdelke, ampak tudi vašo lastno kontaktno osebo ki skrbi za vaše specifične potrebe.


Kakovostne jeklene cevi za pošteno ceno – dobavljene hitro in učinkovito

Naša dolgotrajna strateška razmerja z izbranimi dobavitelji jeklenih cevi po svetu nam omogočajo zagotavljanje konsistentne kakovosti izdelkov ob ugodnih cenah. Istočasno, naša mednarodna mreža skladišč omogoča usklajevanje lokalnih nihanj v povpraševanju na kratek rok, preprečuje zastoje v dobavi in zagotavlja razpoložljivost.

Avtomatizirane skladiščne tehnologije, oddajanje naročil brez papirja in moderni pakirni sistemi zagotavljajo kratke roke procesiranja. Vaša dobava se natančno označi, dokumentira in opremi z vsemi zadevnimi dokumenti ob izhodu iz skladišča. Poskrbimo za vse zadeve glede pošiljanja in carinske postopke za izvozne pošiljke. 


Naše procesne in dodatne storitve – prilagojene samo za vas

Ne prevzamemo le vseh stopenj procesiranja, kar zmanjša vašo interno proizvodnjo, ampak vam tudi pomagamo pri tehničnih storitvah za izdelke pri izboljšanju kakovosti in dobičkonosnosti vaših končnih izdelkov. Poleg tega tudi pripomoremo k optimizaciji vaše logistike materialov s prilagojenimi koncepti skladiščenja in dobavami v času proizvodnje.

Naše ponudbe za globalne račune in storitve v globalnem vodenju projektov vam dajejo možnost uporabe zmogljivosti mednarodne mreže BENTELER Distribution v vašo korist.

Branchenlösungen Branchenlösungen